REFERINTE

Aprecierea clienților noștri ne motivează și ne obligă să fim exigenți, profesioniști și în continuă perfecționare.

Dan Doboș – (ex) redactor-șef Evenimentul – Regional al Moldovei

“Colaborăm excelent cu ActaDoc de câțiva ani buni. Știrile traduse în timp real de ActaDoc au contribuit la succesul ediției electronice a ziarului Evenimentul “Regional al Moldovei”.

Mihaela Moisă – Brand Manager – According Group

“Întotdeauna colaborarea cu Centrul de Traduceri ActaDoc s-a caracterizat prin: receptivitate la solicitările companiei noastre, promptitudine în executarea comenzilor și o relaționare pozitivă. Considerăm că relația profesională cu ActaDoc este una deschisă și se bazează pe obținerea de beneficii reciproce prin prestarea de servicii de calitate. Succes în continuare!”

Eduard Șipoteanu – Director zonal – SDS GROUP

“În anul 2007, societatea noastra a încheiat un contract de prestări servicii cu Centrul de traduceri ActaDoc. Traducerile furnizate s-au dovedit a fi la înălțimea așteptărilor, apreciind în mod deosebit promptitudinea și profesionalismul cu care s-a răspuns tuturor solicitarilor nostre. Din aceste motive, intenția nostră este să colaborăm și pe viitor cu Centrul de traduceri ActaDoc.”

Oferim servicii autorizate de traducere în și din peste 35 de limbi, dintre care menționăm:

BLOGUL BUFNITEI ACTA.DOC

Referinte

REFERINTE Aprecierea clienților noștri ne motivează și ne obligă să fim exigenți, profesioniști și în continuă perfecționare. Dan Doboș – (ex) redactor-șef Evenimentul – Regional

Citește mai mult

+40 232 249.288

Sf. Lazar Office

+40 232 256.309

Lapusneanu Office